úterý 10. dubna 2018

Pozvánka na večeři v německém stylu

Začíná foodloverovo cestovatelské okénko. V poslední době mám za sebou dost cestování (o tom bude určitě některý z dalších postů), ale i ten dnešní s cestováním bohatě souvisí. Německo je moje velká láska, nemusím sedět hodiny a hodiny v letadle a přesto se tam najdou krásná místa, která u našich sousedů stojí za to vidět a není to určitě jen kosmopolitní Berlín. A jídlo? Osobně mám slabost pro Bratwurst. A vy? Pokud ještě 18. 4. nemáte nic v plánu, máte ale chuť se společně setkat a uvařit si večeři v německém stylu, určitě čtěte dál.



Kdy? 18. 4. 2018 v 18:00

Kde? Kulinární studio Bauer Media, Moulíkova 1b/3286, Praha 5

Jak to bude probíhat? Společně s ostatními uvaříme a sníme tříchodovou večeři podle receptů německé kuchyně. Na menu budou třeba plněné taštičky Maultaschen, tradiční grilovaný Bratwurst a hruškový koláč (Birnetorte). K jídlu nebude chybět německé pivo a víno, popovídáme si o všem možném (to ale samozřejmě česky :) a doufám, že si společně užijeme hezký uvolněný večer plný dobrého německého jídla, kde na chvíli odložíme všechny starosti všedního dne a bude nám hezky. Navíc na to všechno nebudeme sami, budeme s námi totiž vařit Jana a Štěpán Vašákovi z blogu Slepičárna a jejich pozvaní hosté.

Jaká je kapacita? První 4 osoby, které se přihlásí.

Co pro to udělat? Stačí napsat email na tereza@foodlover.cz a počkat na odpověď, jestli jste byli mezi prvními čtyřmi. Z kapacitníh důvodů je počet hostů velmi omezený, pokud ale na vás tentokrát místo nevyjde, neklesejte na mysli, jsem si jistá, že si společně uvaříme zase někdy jindy.

Něco dalšího co byste měli vědět? Akce se koná pod záštitou a organizací Německé turistické centrály pro ČR, je samozřejmě pro všechny zdarma. 

A teď už zbývá jen jediné, přihlásit se a začít se těšit! Já se tedy těším určitě.

Tereza

#EnjoyGermanFood

1 komentář:

  1. Jsou situace, kdy je mi líto, že bydlím na druhém konci republiky. Této akce bych se určitě účastnila :-(
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat