neděle 20. března 2016

Ovesná kaše s hruškami a borůvkami

Já to řeknu úplně narovinu, kdybych mohla, mám každý den k snídani míchaná vajíčka! Ovesnou beru na milost jen vyjímečně. Tahle varianta s medem, hruškou a skořicí je ale moje nejoblíbenější.



Ingredience:

jemně mleté ovesné vločy a mléko 2:1
borůvky
hruška
med
vlašské ořechy
mletá skořice


Postup:


Mléko nalijeme do hrnce, přidáme vločky a na středním plamenu svaříme, dokud kaše nezhoustne. Přihodíme hrušku, borůvky, skořici a osladíme podle chuti medem. Navrch přidáme vlašské ořechy. 


P.S.: Skvělé mražené ovoce seženete v Icelandu.

4 komentáře:

  1. Sacharidová snídaně - nejkratší cesta k tukovým madlům lásky na bocích :))

    OdpovědětVymazat
  2. Vedle jak ta jedle😄Sacharidy po ranu jsou dobra volba a jeste v tomto krasnem provedeni😄

    OdpovědětVymazat
  3. Já posledních 10 let nejím nic jiného než sladkou sacharidovou snídani a boky mám jak modelka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam široké boky, protože mam takovou nesoumernou kostru, ale kyčle jsou mi vidět někdy i přes sukni :-) u me jsou tyhle sladké sacharidy na snídani cesta k stale váze 56 kg na 168 cm - vecer uz pak na sladké vůbec nemám chut :-)

      Vymazat